AZIMUTH–DPS, d.o.o., Laboratorija za ispitivanje akreditovana od strane Akreditacionog tela Srbije

Dana 12.08.2014.godine Privredno društvo za projektovanje, proizvodnju i usluge AZIMUTH d.o.o. Labaratorija za ispitivanje Baćevac dobila je Sertifikat o akreditaciji kojim se potvrđuje da zadovoljava zahteve standarde SRPS ISO/IEC 17025:2006 (ISO/IEC 17025:2005) i da je kompetenta za poslove ispitivanja.

sertifikat-o-akreditaciji-azimuth-dps

Dobijeni sertifikat SRPS ISO/IEC 17025:2006 odnosi se na poslove mehaničkog ispitivanja opreme pod pritiskom i to: industrijske armature (ispitivanje čvrstoće kućišta, ispitivanje zaptivenosti kućišta i ispitivanje zaptivenosti sedišta) kao i industrijske armature – zapornih ventila (ispitivanje čvrstoće zapornog tela i ispitivanje zaptivanja povratnog sedišta).

Nakon višemesečnih priprema i sprovođenja procedura u skladu sa normama SRPS ISO/IEC 17025:2006 standarda za sve poslovne procese ispitivanja AZIMUTH Laboratorija za ispitivanje uspešno je prošla proveru dva vodeća proveravača Akreditacionog tela Srbije.

Ocena kompetentnosti Laboratorije je proces koji neprestano traje od pripreme za akreditaciju, pa sve dok postoji Laboratorija i dok želi da bude akreditovana. Poboljšanje rada Laboratorije je jedan od zahteva standarda ISO/IEC 17025 i izazov za osoblje da radi na unapređenju celokupnog procesa ispitivanja (uključujući stalno poboljšavanje perfomansi procesa, uvođenje novih metoda i edukaciju osoblja).

Preuzmite sertifikat o akreditaciji laboratorije (Pdf 196kb)

ATS registar Link

Објављено у Vesti Означено са: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,