Proizvodni Program

Osnovne delatnosti privrednog društva AZIMUTH-DPS doo su:
Projektovanje, proizvodnja i remont industrijskih ventila i loptastih slavina; ovu delatnost društvo baštini kao tehnološki naslednik poznatog srpskog preduzeća u oblasti armatura „PRVA ISKRA“ Barič, na osnovu tehničke dokumentacije, mašinskog parka i ispitne opreme preuzete od tog preduzeća u postupku tranzicije;

 

 

izlozbena-soba-uzorci-proizvoda-azimuth-aIzložbena soba – uzorci proizvoda AZIMUTH-a
Projektovanje, delimična proizvodnja, kompletiranje i montaža solarnih sistema za:

Grejanje sanitarne vode i dopunsko etažno grejanje kuća i stanova (toplotni sistemi korišćenjem ravnih i vakumskih solarnih kolektora),
Proizvodnju električne energije (elektroenergetski sistemi korišćenjem fotonaponskih solarnih panela).

 

 

tehnoloska-linija-za-proizvodnju-kucista-ventila-i-loptastih-slavinaTehnološka linija za proizvodnju kušišta ventila i loptastih slavina. Projektovanje, izrada, kompletiranje i montaža vetrogeneratora malih snaga (do 10 kW), namenjenih za potrebe individualna domaćinstava.
Projektovanje remonta i postupaka modernizacije industrijske opreme (mehaničkih, hidrauličnih, pneumatskih i električnih agregata i uređaja).

 

 

pogled-na-deo-ispitne-opreme--probni-stolovi-i-kade-za-ispitivanje-zaptivnosti-ventilaPogled na deo ispitne oreme (probni stolovi i kade za ispitivanje zaptivanja ventila). Za izvršavanje navedenih delatnosti Društvo raspolaže odgovarajućim mašinskim parkom i specijalizovanim probnim stolovima za hidraulične, pneumatske i električne komponente, uz angažovanje stručnog kadra navedenih specijalnosti.